MAEX voor fondsen

Het aantal maatschappelijke initiatieven in Nederland neemt jaarlijks toe. Initiatieven en fondsen kunnen elkaar niet altijd vinden. De meeste initiatieven leveren verschillende maatschappelijke waarden, soms zitten die waarden "verpakt" en soms is het lastig elkaar te vinden omdat andere termen worden gebruikt. Vaak gaan met het vinden, beoordelen en toekennen de nodige transactietijd en kosten gepaard. MAEX biedt fondsen een aanvullende manier om makkelijker te matchen en samen te werken met initiatieven.

MAEX helpt met:

 
White label Maex
Ter ondersteuning van de activiteiten van uw fonds kan een eigen MAEX met naam van uw fonds, uw look & feel en keuzefilters gekoppeld worden aan uw site. Alle initiatieven die u steunt worden zichtbaar met de waarde die ze leveren. De impact van uw donaties wordt zichtbaar!
Portefeuille analyse
MAEX beschikt over unieke en actuele data van initiatieven. U kunt een analyse laten maken van de door u gesteunde initiatieven over de impact die is gerealiseerd (mede) door uw steun.
Beleggingsadvies
Passend bij de doelstellingen van uw fonds, matcht MAEX initiatieven die vaak diep in de haarvaten van de samenleving werken en op het eerste gezicht mogelijk niet matchen met uw doelstellingen. Het waardeweb op de MAEX profielen maakt de vaak meervoudige waarde die initiatieven leveren zichtbaar. 
Meetups en presentaties
Samen met partners verzorgt MAEX, initiatief van Kracht in NL, meetups om MAEX initiatieven te versterken. Daarnaast kan MAEX op uw bijeenkomsten presentaties/ workshops geven over de waarde en de behoeften van de sector van maatschappelijke initiatieven.  

ervaringen

"Als kleine non-profit organisatie hebben wij geen budget voor marketing. Via reguliere fondsen is het lastig om financiering te krijgen voor dit soort uitgaven. De bijdrage van MAEX gebruiken wij voor de ontwikkeling van een innovatieve marketingcampagne. Dit project kan onze naamsbekendheid een enorme boost geven, waardoor we als stichting meer maatschappelijke impact maken! Het indienen van de aanvraag bij MAEX Impuls kostte weinig tijd en we ontvingen snel reactie. We zijn hier heel blij mee!"

Nienke de Pauw
Initiatiefnemer Rotterdam Cares

"Fondsen kunnen vrijplaatsen creëren voor burgers, bedrijven en overheden. Initiatiefkracht gebundeld in de MAEX schept gezamenlijk 'vermogen' voor een gezonde samenleving."

Ignaz Anderson
Directeur Iona Stichting

Copyright © 2009-2017 Maex

Algemene Voorwaarden